Deze website maakt gebruikt van cookies.

Welkom bij Culinaire Seizoenen

Voor deze nieuwe editie van Culinaire Seizoenen Lente-Zomer 2017 hebben wij ons laten inspireren op de huidige trends van de markt. Hiervoor zijn we uitgegaan van de ‘goesting’ die uw klanten hebben om aloude, lokale en authentieke toetsen terug te vinden op hun bord.
 
We merken ook een duidelijke verschuiving van het traditionele eetpatroon, wat mooie kansen biedt voor new business, gericht op ontbijt, brunch en lunch maar ook vieruurtjes, afterwork, tapas en diners... Op eten staat geen uur meer en nieuwe formules steken de kop op om deze eetmomenten in te vullen.

De opkomst van nieuwe protagonisten als Deliveroo, UberEATS en Takeaway.com doen de vraag naar een meeneem-aanbod beduidend stijgen. Speel deze kaart uit, ga aan de slag met deze opportuniteiten, surf mee op de nieuwe golf en verhoog uw marge. Om u hierbij te helpen hebben we in deze editie drie nobele en rendabele producten in de kijker gezet. Brood, eieren en salades zijn immers aan een onmiskenbare heropleving toe.

We hebben ook rekening gehouden met het type zaakvoering, gaande van restaurateurs over broodjeszaken tot grootkeukens. We wensen u een mooie, inspirerende reis doorheen deze editie. Culinaire Seizoenen denkt het hele jaar door met u mee.

Recepten

Ontdek de inspirerende recepten van Culinaire Seizoenen. Laat u inspireren en zet de seizoenen op uw kaart. 

Inspiratie

Culinaire Seizoenen biedt u volop informatie en inspiratie voor uw dagelijkse zaakvoering: nuttige productinformatie, trends en rendement- en ondernemerstips die u helpen bij een optimaal beheer van uw zaak.