Deze website maakt gebruikt van cookies.

Bruschetta
met gerookte zalm, kappers en honingmosterdsaus
Lente
Bruschetta

Ingrediënten

Aantal personen: 10

10 st Oresto Stokbrood wit
100 g Oresto Olijfolie Extra Vierge
5 g Knorr Primerba Knoflook
100 g Hellmann’s Sandwich Delight Natuur
450 g Oresto Ambachtelijk gerookte zalm, handgesneden
100 g zurkel
20 g kappers
150 g Oresto Zilveruitjes op azijn
50 g radijzen
200 ml Hellmann’s Sandwich Saus Honing Mosterd


Technische fiches Unilever Food Solutions Technische fiches Oresto Food Partners

Bereiding

Snijd het gebakken stokbrood schuin in sneden.

Meng de olijfolie en de knoflook. Smeer de sneden brood hiermee in en gril ze aan beide kanten.

Besmeer de bruschetta met de roomkaas en garneer met de gerookte zalm, de zurkel, de kappers, de zilveruitjes en de radijzen. Werk af met de honing-mosterdsaus. 


Keywords

bruschetta zalm hapje lente



Deel recept

Aanbevolen

Met ganzenlever gevulde parelhoen,
Met ganzenlever gevulde parelhoen,
Mousse van gerookte paling
Mousse van gerookte paling
Oosterse kreeftenbisque
Oosterse kreeftenbisque