Deze website maakt gebruikt van cookies.

Gemengde bietensalade
met feta, spekjes, sjalot en rode-uivinaigrette
Lente
Gemengde bietensalade

Ingrediënten

Aantal personen: 10
Indicatieve kostprijs per persoon: € 1,02

1 rode ui
500 g rode bietjes, gekookt
2 dl Hellmann’s Sjalot Rode Ui Vinaigrette
100 g Oresto Gerookte spekreepjes
25 ml Phase with Natural Butter Flavour
350 g gemengde sla
250 g feta
1 st Oresto Half stokbrood, Fitness


Technische fiches Unilever Food Solutions Technische fiches Oresto Food Partners

Bereiding

Maak de ui schoon en snijd deze in dunne halve ringen.

Snijd de bietjes in staafjes en maak ze aan met de helft van de vinaigrette.

Bak de spekreepjes krokant in Phase.

Verdeel de gemengde sla samen met de aangemaakte bietjes over de kommen.

Brokkel er de feta over en garneer met rode ui en spekjes.

Besprenkel de salade met de rest van de vinaigrette. Serveer met een stukje Fitness-brood.


Keywords

lente voorgerecht vlees bieten spekjes



Deel recept

Aanbevolen

Mechelse asperges met amandelen
Mechelse asperges met amandelen
Mechelse asperges met crème van citroen
Mechelse asperges met crème van citroen
Met ganzenlever gevulde parelhoen,
Met ganzenlever gevulde parelhoen,