Deze website maakt gebruikt van cookies.

Mechelse asperges met amandelen
en mosterdespuma
Lente
Mechelse asperges met amandelen

Ingrediënten

Aantal personen: 10
Indicatieve kostprijs per persoon: € 2,53

¼ l water
22 g Knorr Supérieur Asperge Crèmesoep
300 g Hellmann’s Sandwich Delight Natuur
70 g Amora Mosterd
50 asperges AA
500 g amandelkruim
250 g amandelen, geroosterd en geschaafd
Oresto Olijfolie Puro
100 g zeekraal
peper uit de molen
Oresto bake off


Technische fiches Unilever Food Solutions Technische fiches Oresto Food Partners

Bereiding

Verwarm het water met de aspergesoep tot ongeveer 90°C. Voeg de sandwich delight en de mosterd toe. Passeer door een zeef en laat in een sifon een klein uurtje opstijven. 

Kook de asperges beetgaar en laat ze doorgaren in het warme vocht. Haal ze dan uit het kookvocht en schik ze op het bord. Bedek de asperges met het amandelkruim en -schaafsel. Verwarm een beetje olijfolie en stoof de zeekraal er heel kort in aan. Voeg peper uit de molen toe en verdeel de zeekraal over de amandelen. Spuit het schuim aan de uiteinden van de asperges. 

Serveer met een assortiment minibroodjes.


Keywords

lente voorgerecht vis asperges amandelen



Deel recept

Aanbevolen

Gemengde bietensalade
Gemengde bietensalade
Koude pastasalade
Koude pastasalade
Kruidige kippenhapjes
Kruidige kippenhapjes